The Interview With God

Dankzij mijn Randy Newman Community (dit laatste woord is officieel afgeschaft in 1999, maar ik mag het nog graag gebruiken) werd ik vanmorgen getrakteerd op The Interview With God. Intrigererend, maar vooral positief.

Het voornaamste van de site is een presentatie over een droom van een interview met God. Clichematig, vooral de pianomuziek, maar toch inspirerende teksten. Ruim 36000 mensen tonen zich in het gastenboek blij en verlicht hiermee.

Maar uiteindelijk blijkt toch weer dat het domein eigendom is van een doodgewoon, aards marketing bureau. Gatver.

Het is niet dat ik mijn zieleheil uit de .com-hoek verwacht, maar het winkeltje deed me even denken aan de kerkelijk bedruipte kistjes waarin een bijdrage voor de kaarsen voor Maria wordt gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *