Naamloos

De prioriteit van vandaag is: slapen. Madelief is sinds vanochtend — ik schrijf dit om kwart voor twee ’s middags — bij elkaar misschien drie kwartier wakker geweest. Ze hoeft op dit moment dan ook maar één oog dicht te doen om te gaan slapen, het andere zit nog dicht vanwege het vocht dat nog weg moet trekken.

De morfine is gestopt, en ze voelt zich niet lekker. Dus schudden we haar kussen nog eens heel voorzichtig op, lezen een verhaaltje, terwijl Piefeke heel stil ligt te wachten op de volgende slaap.

Ik heb “het truc met de ei” vanmorgen wel gedaan, maar het ligt nog ongebroken op haar nachtkastje te wachten. Ook vadergoochelaars moeten af en toe opzouten met hun trucjes.

13 reacties

 1. Lieve Jeroen / Marie,

  Ik leef nog steeds vreselijk met jullie mee en ben dankbaar dat via dit weblog ik zo uitgebreid en goed op de hoogte wordt gehouden.
  Ook al zal Madelief me niet direct herinneren, toch een hele dikke knuffel voor haar van een toekomstig dorpsgenoot.

 2. Lieve Jeroen en Annemarie,
  Tot nu toe ben ik op de hoogte gehouden door Ella en Lex van Riensdijk. Ik ben blij nu ook iets persoonlijks tegen jullie te kunnen zeggen.Ons kaarsje in de groep heeft de hele dag gebrand. Madelief is iedere dag bij ons en in mijn gedachte. Heel veel sterkte de komende tijd en laat me weten als ik Madelief mag bezoeken.
  Annemieke.

 3. In situaties als deze schieten woorden altijd tekort, maar ik wil jullie toch een hart onder de riem steken. De liefde die blijkt uit je logs is hartverwarmend -het is het enige dat je de kracht geeft om door te gaan. Ik heb bewondering voor jullie dapperheid en leef met jullie mee. Jasmijn (5)en Iris (2) hebben gevraagd of jullie Madelief een dikke kus van ze willen geven.

  Frank

 4. Ik kijk hier iedere morgen en avond even of er nieuws is over Madelief. Jullie zijn in onze gedachten. Goede nacht gewenst… “Het maantje houdt de wacht”

 5. Lieve Madelief.

  een dikke, nee een hele dikke, nee een superDIKKE kus voor deze dappere meid.

  En laten we Maud niet vergeten, vooruit …. een net zo DIKKE.

  Jeroen en Annemarie, zet hem op

  Groeten Frank en Ditte

 6. Lieve Jeroen & Annemarie,

  Elke avond brandt het kaarsje en doet stilletjes zijn goede werk. Mijn gedachten zijn bij Madelief en bij jullie.

  Ook collega’s vragen me “Goh, hoe is het toch met dat zieke meisje… het houdt me bezig”. Netwerken op z’n mooist: nog meer goeie gedachten jullie kant op.

  Hint over tante Pos is gesnopen. Ut komp er aan hoor!

  Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.