voor ik vergeet dat hier een kerk heeft gestaan voor ik vergeet dat ik jarig was en ik een tic tac in mijn neusgat had toen we naar zeeland zijn gegaan voor ik vergeet en koninginnedag en wie toen mijn vrienden zijn geweest en ik niets meer weet van straten en examens en vakanties en ruzie op een feest ergens in de Biltstraat waar ik niemand kende voor ik vergeet en later alles anders heet voor ik vergeet en ik de feiten en de cijfers en de namen van de schrijvers niet meer weet zomers en de handen van mijn vader vergeet ik op den duur voor ik vergeet vergeten ben van die hersenscan en van die toestand met dat huis en dat ik zo iemand was die alles wou en niets begreep van de film waarin hij speelde en de lafbek die hij was ik hou van jou ik hou zoveel van jou tot ik vergeet ik jou vergeet jou vergeet en nog alleen maar lijk te dromen

Foto: Middelgrote probleemdrager van Gerrit van Bakel (1943-1984)
Tekst: Voor ik vergeet van Spinvis

Geef een reactie