Voor een conducteur knip ik te weinig kaartjes
Voor een machinist wil ik te vaak linksaf
Voor een reiziger heb ik te weinig bagage bij me
En de omroeper is vervangen door een machine
Met het accent van Meta de Vries

Dan gaan we toch op dat bankje zitten
Kijk, nu gaan de deuren open
De mensen stappen in
Die mevrouw gaat naar haar werk
Die mijnheer komt hier nooit meer terug
Kijk, nu gaan de deuren dicht
Dag trein

Eén reactie

Annemarie Hidding 4 maart 2004 Reageer

Hoi Anne-Marie en Jeroen,

Via nicht Wietske hoorde (en hoor)ik van jullie zorgen. Ik kan me eerlijk gezegd niet eens een voorstelling maken van wat jullie door moeten maken, alleen dat het vreselijk zwaar moet zijn. Ik wens jullie heel erg veel sterkte en natuurlijk een dikke knuffel voor Madelief, ook al kent ze me niet.

Geef een reactie