Waltz

Weken keek ik er al naar uit: een nieuwe televisieserie met Theo Maassen, met Aart Staartjes, geschreven door Robert Alberdingk Thijm (inderdaad, van Dunya en Desie) en van de regiehand van Norbert ter Hall — oud-klasgenoot van Marie maar vooral regisseur van Zeeuw Meisje. Alles bij mekaar leek me dat prachtig.

In aflevering 1 krijgt mijnheer Aart een MRI-scan en duidt alles op een hersentumor. Dank u, maar dit hooggeheerd publiek past even.

3 reacties

pal 14 november 2006 Reageer

Dat circus konden we al….

Robert Alberdingk Thijm 30 januari 2007 Reageer

Snap ik heel goed. Hoop dat het beter gaat met jullie dochter Madelief. Serie gaat over overlevingsdrang. En hoe rauw dat is. Het is in elk geval niet bedoeld om wie dan ook te kwetsen.
Groeten, Robert

hondjevandirkie 31 januari 2007 Reageer

Dag Robert, ik was zeker niet gekwetst — hoogstens teleurgesteld dat mijn eigen emoties het onmogelijk maakten om naar Waltz te kijken. Dank voor je reactie.

Geef een reactie