Had ik me toch een puberjongetje op bezoek dat mijn pagina verving door een zwart scherm! Ik zeg puberjongetje en niet hacker want zo’n geuzennaam verdient het jochie niet. Dit soort schapen moet natuurlijk ergens op het net aan de wereld verkondigen hoe knap hij is: blijkt hij alleen maar sites die op de vorige versie van Pivot draaien gekozen te hebben. Dat wil zeggen dat hij maar één trucje kent.

 

Schaapje, schaapje, denk je stoer te doen — maak je je in dezelfde beweging belachelijk. Doe eens wat nuttigs met je tijd: dit is alleen maar dom nablaten van slimmere mensen.

4 reacties

Leen 21 juni 2004 Reageer

Waar kan ik zijn gedichtenbundel bestellen?

de d van Dirkie 21 juni 2004 Reageer

Je kunt hem zelf uitprinten, zijn repertoire is niet zo uitgebreid — zorg wel voor extra cartridges zwart.

Leen 21 juni 2004 Reageer

Oh ja, nog bedankt he. Nou zit het dus in mijn hoofd

“…it’s the principal source of his revenue…”

de i van Dirkie 22 juni 2004 Reageer

Just wait until he steps into the spotlight

Geef een reactie