10 thoughts on “Nieuws van het frons

 1. Als dat geen V-Smile is !

  Siem zegt: Ik heb nog een kadootje. Ik had een ander keer dat kadootje niet meegenomen. We gaan nog een keer daar. Dan ga ik daar weer spelen.

 2. Hallo allemaal, ik heb vandaag, net, jullie site gelezen.Indrukwekkend en wat een prachtige foto’s. Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat madelief en jullie weer snel de draad op kunnen pakken, gewoon thuis in Houten. Veel liefs voor allemaal, Mieke Penning

 3. Marcello wil Madelief graag een kusje geven omdat ze hoofdpijn heeft.
  Nog een boektip van Sophie:’Leeuwenroof’van paul van Loon
  Goed om haar zo via de foto’s te zien opknappen.
  Groet van ons allemaal!

 4. even een snelle reactie vanaf mijn vakantie:-) Ik zie dat het allemaal toch nog vlot is gebeurd. Fijn om te lezen dat de operatie goed is verlopen. Madelief ziet er op de foto’s goed uit. Sterkte de komende tijd. Yvonne

 5. Hai Madelief, Maud, Anne-Marie en Jeroen,

  Heftig allemaal! Goed om te kunnen lezen en zien dat het met Madelief weer beter gaat!
  Als ik dit allemaal zo zie en lees is het een flink potje boksen samen. Jullie houden je super taai.

  Groetjes, Niek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *