Hier stond een stukje over Europa. Iets over de domme meerderheid. Over laten leiden door valse sentimenten. Maar het staat er niet meer. Nee.

 

Radio 1 vertelde nadat ik gestemd had over een mevrouw die aanspoorde om blanco te stemmen: ja ik ben geweest, maar nee, ik weet niet wat ik moet stemmen. Of: nee, ik ben niet van plan mijn mening te geven over dit verdrag. Nu ik al die Haagse Japies uit hoor leggen dat dit referendum zo geslaagd is, zie ik dat ze gelijk heeft. Als we over drie jaar inderdaad nogmaals onze mening mogen geven, volg ik haar raad alsnog op.

 

Wel lekker, dat ik dat nu al besloten heb. Hoeft dat de volgende keer niet meer achter de stemcomputer te gebeuren. Nu alleen nog een actiegroepje om ervoor te zorgen dat [[tt:blanco:www.minbzk.nl/grondwet_en/referendum_europees/vraag_en_antwoord#240635]] stemmen volwaardige stem zijn en niet ongeldig verklaard worden.

Eén reactie

Geef een reactie