20031208-01.jpg

Kerst is dit jaar een feest met een dekentje op de bank: onze beide meiskes twijfelen tussen net wel en net geen griep. Ik vind het heerlijk als Maud eens een keertje langer dan een minuut tegen me aan blijft zitten zonder weg te sprinten op weg naar grootse ontdekkingen, maar het is jammer dat daar griep voor nodig is.

We deelden eerste Kerstdag met Ella en Hubrien. Vlak voordat we naar huis gingen las ik de Kerstkaart die Marie en ik, jaren geleden, onbezonnen nog, stuurden. Hij hangt nog steeds bij ze op het prikbord en de tekst is ieder jaar een beetje meer van toepassing. De tekst is voor 87,5% van mijn held Ivo de Wijs.

Geef me je hand
En vlucht niet voor draken
Zit niet constant
Bij de pakken terneer

Schuif aan de kant
Wat mislukt en bankroet was
Maar adem wat goed was
Het volgend jaar weer

De Kerstkaart van dit jaar wordt op zijn hoogst een Gelukkig Nieuwjaar-kaart. De plannen zijn er altijd, planning bleek toch weer lastig. Later, als we groot zijn, gaat de kaart in de eerste week van december al op de bus. En kan ik mijn pianoboek met Kerstliedjes vinden voordat het Kerst is. (Niet zo mekkeren. Red.)

Ik wens je een warme Kerst en een goed 2004.

Eén reactie

cockie 28 december 2003 Reageer

Wat een lieve foto.

Geef een reactie