9 reacties

 1. Ik volg (en leef mee met) jullie ontroerende verdrietige en krachtige verhalen over Madelief op twitter. Wat zijn jullie mooi en wat een mooie meid, ook hier weer. Ik wens jullie veel sterkte, kracht en liefde toe om door deze storm te komen. Een kaarsje aan voor madelief, ook hier. Rust zacht lieve Madelief Liefs Janiek (niekja)

 2. Zomaar een onbekende die via twitter in het leven van anderen valt. Ik bleef lezen, naar de foto’s staren en voelde mee met een onbekend gezin.
  Zal morgenmiddag om 15.00 uur aan jullie denken.

 3. Wens jullie heel veel kracht, liefde en sterkte toe. Na jullie lange strijd samen met Madelief. heb jullie gevolgd. Vol bewondering om jullie kracht en openheid en eerlijkheid.
  jantine

 4. hoe kun je iemand troosten
  bij zo,n groot verdriet
  je kunt alleen maar zwijgen
  want worden heb je niet

  de wereld is zo kleurloos
  de lucht is dik en grauw
  je voeld jezelf ook zo verdwenen in het blauw

  de bloemen zijn van plastic
  vogelgefluit klinkt onoprecht
  je kunt nu niet genieten
  omdat je tegen tranen vecht

  maar op een dag geloof me
  heb je eventjes geen pijn
  God zendt een zonnestraaltje
  er is een lichtje klein

  een lichtje in je ogen
  een streepje blauw misschien
  je zult in dit stille teken
  je geliefde kunnen zien

  heel veel sterkte met dit grote verlies

  patricia reuser (moeder enrico olifanten)

 5. er zijn weinig gaven waarmede men in het leven zoveel goed kan doen als met eenvoudige vrolijkheid en dankzij Madelief hebben wij daarvan mogen genieten. na het lezen van het bericht liepen koude rillingen over mijn rug en beelden komen tevoorschijn van jullie eerste vakantie -aankomst (met een propvolle auto en op alles voorbereid ) op de Kindervallei onze gezellige schmink minuutjes ,jullie vakantie gevoel en de saamhorigheid,
  heel veel sterkte voor de toekomst

 6. lieve Madelief

  met je mooie foto op mijn rug
  klommen we samen naar de top
  mijn team genoot was niet bij machte
  je te dragen over al die mooie flanken

  toen ik boven kwam reed ik alleen over de start finish laan
  en vanaf het begin
  wees ik jou foto aan
  iedereen kon je met je lach op de foto zien staan
  mijn handen wezen naar de lucht

  mijn ogen naar de hemel gericht
  ik voelde een verband
  iets dat niet te verklaren is

  je holp me de berg op ik heb iets meegemaakt
  ik heb je graag boven gebracht

  lieve madelief

  ook jij hebt mij deze dag geraakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.