Kijk! Daar zit ik altijd mee te prutsen.

Heerlijk als mensen die hun zaakjes wél op orde hebben, documenteren wat ze weten.

Het feit dat ik de link hier opneem, wil niet zeggen dat het al geheel beoordeeld en onlicht bevonden is. Ik zie weer eens een IE-hack in de beschreven stylesheets.

2 reacties

Ruben 11 augustus 2003 Reageer

Ja, ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik blij ben als het werkt en dan geen energie meer ga steken in hoe dat ook weer tot stand kwam. Zeker ten aanzien van CSS.

Leen 13 augustus 2003 Reageer

Voor iedereen die worstelt met de rare interpretatie van IE van het width en height CSS attribuut (volgens IE is dat inclusief border en padding, volgens de W3C exclusief): Zet een DOCTYPE declaratie bovenaan je document HTML 4 transitonal of strict, dan zal IE zich volgens de W3C specificatie gedragen en ben je van al het gezeur af.

Geef een reactie