Lean and mean stemmachine

Gisteravond nog lang geshopt naar beslissende informatie. Het kieskompas bevalt me beter dan de stemwijzer, al mis ik de vraag

Vind je het miljeu zo belangrijk dat je je elke ochtend door dit Nederlandse klereweer worstelt op een te kleine fiets van station naar werk, in plaats van warm, alleen in de auto, op de A2 te parkeren?

Zojuist in de mail een enquête van Intomart: heeft u al gestemd, gaat u nog stemmen, wat gaat u stemmen? Ze zullen geen koppeling met de officiële stemadministratie hebben, maar ik ben van plan me aan mijn antwoorden te houden — links in ieder geval en dit jaar dus ook groen. De tien stellingen die Brechtje spijkerde hielpen, maar alleen om reden één (al is reden acht natuurlijk hartstikke belangrijk).

Vanavond gaan we samen, door de donkere nacht, met zijn vieren. Met twee geldige oproepkaarten.

Geef een reactie