In de bus bij Dunya en Desie

Van onze correspondente/figurante Madelief

Madelief op de set van Dunya en DesieWe gingen naar een winkelcentrum. Toen kwam er een mevrouw en die vroeg: “Wil je Dunya en Desie alvast zien?” Wij zeiden ja. Eva is Desie en Maryam is Dunya. We gingen samen op de foto en we werden opgehaald voor de bus.

Dunya en Desie maakten een soort filmpje in de bus. Het duurde wel lang: alle mensen behalve papa kwamen in de film. Papa zat verstopt bij de deur, omdat hij zo lang is. Ik zat naast Dunya en Desie zat voor Dunya. Ze speelden het meer dan tien keer. Leuk!

We kwamen bij een benzinestation. Daar stapten we over in een auto — die bracht ons terug naar het winkelcentrum. We gingen daar nog even eten. En toen Dunya en Desie weer kwamen met de bus heb ik hun mijn tekening gegeven en ik kreeg 1 handtekening.

Toen gingen we naar huis.

8 reacties

 1. Wat is dat toch bijzonder!!! Madelief op de film…
  Mag ik straks ook een handtekening, of heb je het daar te druk voor?
  Dag, tot het weekend.

 2. Jeetje, ik wist helemaal niet dat ik naast een filmster woon!!En dan ook in een film met Dunya en Desi! De leukste meiden van de televisie!!
  Oh jé, komen er straks allemaal fans hier voor de deur staan…ik zet dan wel koffie en schenk limonade!!

  Succes met je filmloopbaan Madelief!

  liefs van Gea xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.