In de bus bij Dunya en Desie

Van onze correspondente/figurante Madelief

Madelief op de set van Dunya en DesieWe gingen naar een winkelcentrum. Toen kwam er een mevrouw en die vroeg: “Wil je Dunya en Desie alvast zien?” Wij zeiden ja. Eva is Desie en Maryam is Dunya. We gingen samen op de foto en we werden opgehaald voor de bus.

Dunya en Desie maakten een soort filmpje in de bus. Het duurde wel lang: alle mensen behalve papa kwamen in de film. Papa zat verstopt bij de deur, omdat hij zo lang is. Ik zat naast Dunya en Desie zat voor Dunya. Ze speelden het meer dan tien keer. Leuk!

We kwamen bij een benzinestation. Daar stapten we over in een auto — die bracht ons terug naar het winkelcentrum. We gingen daar nog even eten. En toen Dunya en Desie weer kwamen met de bus heb ik hun mijn tekening gegeven en ik kreeg 1 handtekening.

Toen gingen we naar huis.

8 reacties

oma ipie 12 februari 2007 Reageer

he madelief mag ik de handtekening zien filmsteeeeeeeeeer en mag ik ook jouw handtekening hebben? dag kusje

Pieter 12 februari 2007 Reageer

Haha, de eerste reactie.

Ja, wat zeg je tegen een beroemdheid. Mag ik u handtekening of een echte tekening?
Ik ga zeker kijken, Doei en welteruste

Pieter ut R’dam.

oma Tineke 12 februari 2007 Reageer

Wat is dat toch bijzonder!!! Madelief op de film…
Mag ik straks ook een handtekening, of heb je het daar te druk voor?
Dag, tot het weekend.

Marianne 12 februari 2007 Reageer

Uh, ik wil ook een handtekening en lisa en joska ook! groetjes Marianne

Gea 12 februari 2007 Reageer

Jeetje, ik wist helemaal niet dat ik naast een filmster woon!!En dan ook in een film met Dunya en Desi! De leukste meiden van de televisie!!
Oh jé, komen er straks allemaal fans hier voor de deur staan…ik zet dan wel koffie en schenk limonade!!

Succes met je filmloopbaan Madelief!

liefs van Gea xxx

margriet 12 februari 2007 Reageer

Te gek!! een filmster in de familie – enne ik wil ook een hand tekening!! Dikke kus Margriet

Nicole 13 februari 2007 Reageer

Hi Piefje,
Wat kun jij goed stukjes schrijven ! Je bent een knapperd.
Liefs van je tantes en je grote vriend

Geef een reactie