Naamloos

Volgens een rechtbank in Minnesota staat het geïnstalleerd hebben van PGP-software gelijk aan het hebben van [[tt:snode:www.webwereld.nl/ref/rss/35439]] plannen. PGP software maakt het mogelijk bestanden te versleutelen zodat ze praktisch onleesbaar worden voor anderen. Ik heb dus snode plannen — waartoe moet nog bepaald worden.

 

Met dank aan collega H. had ik wel als één van de eersten een kopietje van de nieuwe Star Wars film — “The Sith hits the fans”, niet versleuteld. Ik heb er welgeteld twintig minuten naar gekeken, want de beeldkwaliteit was abominabel en Star Wars vind ik sowieso niet zo interessant. Maar ik kan nu tenminste wel zeggen dat ik hem een paar dagen na de première al had en daar gaat dit toch maar om. Voor welke rechtbank dan ook: het bewijsmateriaal is al versleuteld.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.