Weer een stap. De Intensieve Carré ging zo goed dat Madelief terug is op haar vertrouwde stek: de ballonnen, de enorme hoeveelheid kaarten op de deur van haar badkamer, eigen televisie. En rust als je de deur dicht doet, om ongestoord naar het casetteboek van de kinderen van Bolderburen te luisteren.

De morfine wordt langzaam afgebouwd en de sonde is weer uit haar neus. Het blijven veel slangetjes, Madelief lijkt wat koortsig en haar ogen gaan nog lastig open door het vele vocht. Maar de twee eieren, de grote brokken speculaas en koppen Lemon thee — met veel suiker — gaan erin als aardbeien (die ook besteld zijn).

17 reacties

Nicole 18 februari 2004 Reageer

He fijn … weer ’thuis’.

Margriet 18 februari 2004 Reageer

Dag Lieve lieve Madelief, wat ben ik blij dat je weer op je vertrouwde kamertje bent!!! Dikke dikke Kus van Margriet, ook voor mama&papa
PS: De site staat bijna de hele dag open en tussendoor probeer ik wat te werken

Marijn 18 februari 2004 Reageer

Hoera! weer “thuis”.

Liefs, Marijn

Machteld 18 februari 2004 Reageer

Bijna de snorharen van de kat weggeschroeid omdat er opeens een kaars op mijn bureau staat…Maar misschien helpen al die gedachten en kaarsjes een klein eindje in de goeie richting. Kleine positieve ontroerende berichtjes en het doet me goed om ze te lezen.
zoen voor jullie allen

Nadja 18 februari 2004 Reageer

Ik heb haar gisteren toch ook maar een kaartje gestuurd, ik hoop dat ze er wat aan heeft. Ook onbekenden (mijn vriend en ik) denken aan jullie en hopen dat het goed komt…

fam reuser 18 februari 2004 Reageer

lieve madelief

wat fijn dat je weer terug mocht naar je kamertje toch weer een beetje een veilig en vertrouwd gevoel
op school bij de olifanten heeft de juf het aan alle olifantjes verteld en de papa en mama,s kregen een brief mee
we zijn heel erg geschrokken
en hopen dat je snel weer opknapt
we denken elke dag aan je en aan je papa en mama
veel sterkte ann papa en mama in deze moeilijke periode
groetjes enrico en papa en mama en diego reuser

ella & co 18 februari 2004 Reageer

hoera liefje..weer fijn in je eigen dolfijnenkamertje..!!
dolfijnen zijn dieren die je goed kunnen helpen om beter te worden..ze doen vast al heel hard hun best net als jij dapper meisje!!
kusjes en tot gauw, ik hoor wel wanner we je weer mogen komen opzoeken.
heel veel zoentjes ook voor pappa en mama van Ella

Saskia 18 februari 2004 Reageer

Fijn te horen dat Madelief van de IC af is.Ook hier staat de hele dag de site open en zien uit naar jullie berichten. Inmiddels zijn de buren ook op de hoogte, het begon op te vallen dat jullie niet thuis zijn en dat wij naar binnen gaan (vissen voeren).

Groetjes Saskia, Gert & Lotte

Astrid 18 februari 2004 Reageer

Wat fijn te lezen dat Madelief terug is op haar eigen kamer, te gek dat ze zo bij de pinken is!
Kus van As en Mathhies

Sjiel 18 februari 2004 Reageer

Hoi kanjers,

Vandaag pas laat naar jullie toe gesurft omdat ik bij Rietje was( die heeft ouderwets nog geen compu) Natuurlijk al via Niek het heugelijke nieuws ontvangen dat Piefeke terug is op haar honk bij de dolfijnen. Heerlijk weer zelf eten, eitjes met veel zout en aardbeien in aantocht…Fijn!
Tot snel

liefs Sjiel

Sjiel 18 februari 2004 Reageer

O ..ja is er al trek in de Mc? Ik ken de bezorgservice hoogst persoonlijk (grote smile)

Liefs Sjiel

Geertje 18 februari 2004 Reageer

Ik ben een vreemde die per ongeluk deze site kreeg van mijn zoon en het laat me niet meer met rust.Ik kijk elke dag even hoe het met haar is.Ik wens jullie heel veel sterkte en dat ze maar erg snel beter mag worden.Ik weet wat het is als je kind zo ziek is…het maakt je verschrikkelijk bang.Mijn kind werd beter en dat hoop ik ook voor jullie.Groetjes Geertje

bernard 18 februari 2004 Reageer

Het was fijn om weer even bij de Dolphijn te zijn.

Hans & Ria Dunsbergen 19 februari 2004 Reageer

De melding dat Madelief zo’n ernstige grote operatie moest ondergaan trof ook ons als een mokerslag. Wat zo’n peuter, haar ouders en andere familie dan doormaken is niet te bevatten. Met grote bewondering en respect volgen wij de web-site en zijn dankbaar dat Madelief de operatie goed heeft doorstaan. Jullie zijn met elkaar een fijne moedige familie, ongetwijfeld worden jullie gedragen door vele om jullie heen.
Persoonlijk hebben wij niets met kaarsjes branden, maar we zullen jullie niet vergeten in onze gebeden en betrekken daarin allen die jullie lief zijn.
Goede moed.
Hans en Ria Dunsbergen

Els Verweij 19 februari 2004 Reageer

24 Uur per dag had ik de telefoon bij de hand om maar op de hoogte te blijven rond deze ingrijpende gebeurtenis. Gisterenavond kreeg ik het adres van deze site. Vreselijk emotioneel maar ook heel mooi en ook weer prettig. Ik kijk mee over jullie schouder, brand de mooiste kaars. Kus van hier naar jullie.

Ilse Tissink 19 februari 2004 Reageer

Dag lieve Madelief,

Van jou tante Margriet kreeg ik het adres van deze website dus ik stuur je maar gelijk een berichtje.
Hoe gaat het nu met je? Je hebt een paar spannende dagen
meegemaakt zeg……lang geslapen, veel slangetjes in je lijf, lieve zusters en dokters? en daarna ijsjes, aardbeien en de Mc Donalds.
En veel kaarten, ballonnen en kadootjes.
Ik hoop dat je je steeds een beetje beter gaat voelen.
Ik werk ook in het ziekenhuis, het ziekenhuis naast dat van jou, voor grote mensen. Als ik moet werken zal ik steeds even aan je denken.
Dag lieve meid, Ilse Tissink.

PS Jou mama en ik waren heel lang geleden vriendinnetjes.

Irene 21 februari 2004 Reageer

Hoi lieve Madelief.

Ik hoorde gisteren van Annemieke over deze website. Wat een goed idee.Daardoor kreeg ik ook een goed idee. Volgende week hebben de olifanten vakantie maar daarna gaan we jou iedere week een verslagje brengen wat er allemaal bij de olifanten gebeurd is die week. Gelukkig mag ik na de vakantie weer beginnen en ik weet nu al dat ik je erg ga missen. Als het wat beter met je gaat komen Annemieke en ik je opzoeken.Slaap maar lekker veel en wordt iedere dag een beetje sterker.
Dag lieverd, groetjes aan papa, mama en Maud. Ik denk aan jullie.

Geef een reactie