Naamloos

De ‘[[tt:Pianoman:www.nu.nl/news.jsp?n=527000&c=122]]’ intrigeert me in ieder geval meer dan de verkooptrucjes van ons kabinet voor de grondwet het Europees grondwettelijk verdrag. Het foldertje dat me ter hand werd gesteld leverde weinig informatie op, gelukkig is er een weblogger die deze grondwet dit verdrag per paragraaf doorspit en in handzame vorm samenvat. Kranten en tv focussen voornamelijk op de redenen waarom Nederland waarschijnlijk ‘nee’ gaat zeggen. Een heel kabinet van gladiatoren, en 26 duizend duimen op de tribune.

 

Het lukt me niet zo tot een conclusie te komen, en dat klopt mooi met mijn te verwachten stem bij het [[tt:referendum]]. Misschien dat ik op 1 juni hier nog een alinea onder plak.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.