De ‘[[tt:Pianoman:www.nu.nl/news.jsp?n=527000&c=122]]’ intrigeert me in ieder geval meer dan de verkooptrucjes van ons kabinet voor de grondwet het Europees grondwettelijk verdrag. Het foldertje dat me ter hand werd gesteld leverde weinig informatie op, gelukkig is er een weblogger die deze grondwet dit verdrag per paragraaf doorspit en in handzame vorm samenvat. Kranten en tv focussen voornamelijk op de redenen waarom Nederland waarschijnlijk ‘nee’ gaat zeggen. Een heel kabinet van gladiatoren, en 26 duizend duimen op de tribune.

 

Het lukt me niet zo tot een conclusie te komen, en dat klopt mooi met mijn te verwachten stem bij het [[tt:referendum]]. Misschien dat ik op 1 juni hier nog een alinea onder plak.

2 reacties

A.P. te K. zegt: 26 mei 2005 Reageer

Ik ben er wel uit. Niet te diep gespit in de grondwet, Europa als superstaat staat mij gewoon niet aan…

Leen 23 augustus 2005 Reageer

Exit pianoman.

Geef een reactie