Naamloos

Als mensen een spelletje op hun pagina bouwen — waarom dan zo’n suf spel als galgje? En waarom zetten ze er pontificaal de hoogste scores naast, zodat je wel twintig minuten bezig bent om toch die eerste plaats te behalen?

 

U snapt natuurlijk wel dat ik hier Xample, [[tt:Rosita]], de heer van Son en dedame zit uit te dagen — ik ben na 50 gestopt want dat halen jullie natuurlijk nooit in.

10 reacties

 1. De uitdaging heb ik met beide handen aangepakt! De eerste plaats heb ik niet gehaald, maar we staan (voorlopig) wel samen in de top drie.

 2. Wat een taalgebruik — en waarom hebben techneuten toch altijd de neiging de randen van het systeem op te zoeken? Waarschijnlijk omdat ze weten dan de randen van hun eigen systemen ook nog wel wat verfijning kunnen gebruiken.

 3. Best Hondje,
  Ik lees al enige tijd met grote bewondering voor jullie doorzettingsvermogen en vertrouwen naar de weblog over o.a. jullie dochtertje.

  Echter toen ik las dat er mensen uitgedaagd werden met een potje Galgje kon ik mij niet beheersen en heb ook even een poging gedaan.

  Om nu als nieuwkomer niet alles te verpesten ben ik bij de 2e plaats maar gestopt…

  Ook als volslagen vreemde grijpt dit verhaal behoorlijk aan en zijn de lieve kleine dingetjes die er beschreven worden erg ontroerend.

  Rest mij alle familieleden, vrienden en bekenden van Madelief heel veel sterkte te wensen.

  Paul Fontijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.