Vanmorgen een mailtje: of ik de Jeroen Smeets ben uit de
Uitslag prijsvraag “Zuiggenot en drinkgerei”. Met de volgende tekst heb ik toch maar mooi twee bioscoopbonnen voor de (toen) nieuwe kabouter Plop-film gewonnen!

===

Hema-fopspeen blijft een succes
– Merk: Hema
– Prijs: 6,95 per 2 stuks
– 16 augustus 1999
– Jeroen Smeets
– prinshendrik@cs.com

Alleen de genen van je moeder zijn al voldoende voor drie mensenlevens vol Hema-obsessie, de rookworsten ten spijt. En al is de Jip&Janneke-drop en roomboter-allerhande nog ver weg, er is een Hema-artikel dat elke keer weer succes heeft: de fopspeen.

Transparant, en toch duidelijk te vinden als je op de zijkant wil kluiven en kwijlen, met een ring die groot genoeg is om hem vast te pakken en uit je mond te trekken als je eindelijk in slaap lijkt te vallen en licht genoeg om hem meters uit je box te slingeren.

En je moeder vindt hem mooi.

===

Ja, deze uiterst po√ętische tekst is van mij, en de genoemde prijs in guldens. Het e-mail adres niet meer. Dat brengt me erop dat ik door de jaren heen al heel wat adressen gebruikt, versleten en afgedankt heb: mijn favorieten.

seaergo@knoware.nl was het enige dat adres dat mijn toenmalige werkgever had; ik mocht er binnen grenzen gebruik van maken. Mijn oudste bijdragen aan usenet komen hiervandaan.

jsmeets@cybercomm.nl was mijn eerste eigen adres; een email-only account, dat toendertijd duurder was dan het gemiddelde analoge abonnement nu.

Geef een reactie