Gebed voor mijn dochter

Mijn bidden verschilt per dag een bietje
Elke keer een ander liedje
Aan God, mijn vader of een tante
Alleen mijn geest is een constante

Ik hoor niets terug (niet dat ik klaag)
Antwoord verlang ik op één vraag:
Verklaar mij de merkwaardigheid
Van ziek zijn door goedaardigheid

3 reacties

cockie 29 september 2004 Reageer

Mooi.

brendq 29 april 2006 Reageer

ik vind het heel leuk

aimee 25 mei 2006 Reageer

willen jullie bidden voor een vriendin van mij?
anneke is een meisje van 19. ze heeft een zware borderline persoonlijkheidsstoornis… is hier meerdere keren voor opgenomen geweest in psychiatrie… maar dat ging niet en is doordoor min of meer weggestuurt, omdat ze haar niet konden helpen. ze heeft nu ambulante hulp om eerst stabieler te worden. maar dit is te weinig begeleiding. ze heeft hefige zelfmoordneigingen en heeft ook meerdere pogingen gedaan. waarna ziekenhuis opnames volgde. op dit moment gaat het weer heel slecht en wil ze alleen nog maar dood. willen jullie voor haar bidden??? dat ze zal zien dat er mensen om haar geven, en dat ze ook God niet zal vergeten in haar leven??? willen jullie ook bidden voor mij? ik ben ook opgenomen in psychiatrie met dezelfde problematiek. willen jullie bidden voor wijsheid voor mij om met haar om te gaan? en te volharden in het bidden? groeten aimee

Geef een reactie