Naamloos

Wie kletst hier het vaakst?

Naam Aantal praatjes

Linksonder kun je vanaf vandaag zien wie hier nog wel eens een berichtje achterlaten in de commentaren. Met dank aan de SQL Plugin van Brad Choate.

22 reacties

 1. Leen I: inderdaad, dat is niet zo.

  Leen II: inderdaad.

  Nappie I-VII: je wilt toch niet zeggen dat je het gat van 27 met Leen op deze manier wilde dichten (zonder je hemd op te lichten?). Ik begreep dat je nog leuke moppen voor me had: kom maar op — en via het commentaar mag er ook best eentje. Om je op een beginners-achtje te brengen.

 2. Het kostte me een paar minuten om te begrijpen wat je bedoelt. Het lijkt me dat het al enige jaren ontberen van fysiek gezelschap ook de winkans kan vergroten. In het geval van mijn zwager Nappie telt dit zeker mee.

  En het gehele systeem barst natuurlijk van mogelijkheden voor subjectieve waardering: de SQL die de getallekes genereert is van mijn hand.

  SELECT comment_author, comment_url, IF( comment_author = ‘Leen’, 66, count(*)) teller FROM mt_comment GROUP BY comment_author ORDER BY teller DESC LIMIT 10

 3. Ik heb eigenlijk niets toe te voegen aan bovenstaande commentaren, maar ik wil kijken of ik op gelijke hoogte kan komen met Dirkie himself.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.