Dit jaar begon ik met het groot Dirkie jaaroverzicht — dit jaar breek ik al gelijk met die traditie. Natuurlijk wens ik alle oplettende lezertjes een gelukkig nieuwjaar.

Mocht je de jaaroverzichten nog niet beu zijn, dan kan ik het jaaroverzicht van bijzondere lezerspost aan Webwereld aanraden.

Een lezer schrijft: “Ik heb uw bericht gelezen en ik begrijp wel dat het verboden is om een mp3 speler op te hebben tijdens dat je op de fiets ben maar mij geeft het enorm veel afleiding vooral op het gebied van mijn dwang (smetvrees)”.

Gelukkig zijn er dan ook weer lezers die in de commentaren protesteren bij dit soort vermeend grappige overzichten: “Ik begrijp echt niet waarom dit artikel geplaatst is. Het is zeer bedenkelijk dat e-mail zonder uitdrukkelijke toestemming van de verzender openbaar wordt gemaakt. Bovendien ontgaat mij de humor van dit artikel. Ik vind het in ieder geval zeer kwetsend.” Met excuses dat ik dit commentaar overneem zonder toestemming.

Eén reactie

brechtje 1 januari 2006 Reageer

Jaaaaah jij ook een gezond, voorspoedig, gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie