Dunya en Desie de film

Sinds gisteren in de bioscoop, en we gaan zeker. Maar het belangrijkste aan de film is toch wel dat Madelief erin figureert, zoals ze ruim een jaar geleden beschreef). Ik heb nog niet bevestigd gekregen dat ze daadwerkelijk in de film zit (iemand de film al gezien en goed opgelet?), maar in de trailer zit ze wel! Het is wel even opletten, ze zit links in beeld uit het raam te kijken, tussen 0:29 en 0:30.

3 reacties

  1. Voel me zeer vereerd! Ik had me van de week al af zitten vragen of Madelief nou nog in de film te zien zou zijn. Ik ga kijken.

  2. Hoi Madelief,
    Gisteren ‘jouw’ film gezien! Leuk! en jij was mooi in beeld terwijl je met je hand op het raam tekende. Maakte de film natuurlijk extra leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.