Naamloos

Heb ik nu alweer zoveel spam ontvangen dat mijn postvak vol zit? Ach
nee, tante Margriet en oom Maarten hebben foto’s gestuurd — mooie
foto’s!

 

[[popup:20040926madelief.jpg:(thumbnail):De deftige dame:center:1]]

4 reacties

 1. Hé Prinses, ik wou alleen effe laten weten dat ik af en toe nog wel even om het hoekje kijk of je vader nog iets heeft geschreven! Groetjes uit Almere, Sylvia

 2. Ik heb je foto’s gezien. gaat het goed?
  Ik wil wel een keertje weer afspreken. En nu ga ik puzzelen. Kusjes van Joanne (en Frank en Ditte en wieke).

  Dit waren de groeten van joanne.

  Vader wenst toe te voegen.

  Hallo jeroen, Annemarie en Maud en Madelief,

  Leuk hoor al die foto’s, een stralende meid in disneyland. wat heerlijk toch. Rijkdom “comes in many shapes and sizes”. geniet ervan. Goed te horen dat Jeroen weer een leuke baan heeft. Ik geniet van Bloasmuziek van je Ned talige Cd. Wat een RARE cd. Niets van wat ik verwacht had en dus toch wel weer leuk. We hebben het er nog wel over. Hou jullie taai en elkaar goed vast.

  gr frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.