Naamloos

Na drie opmerkingen van lezers is de kogel door de weblog: de herfstdepressie is voorbij. Geen blaadjes meer, maar zakelijk grijs. En dus ook geen achtergrond van meer dan 60 kb, dat zat toch al niet lekker.

Maar het is een lekker gevoel dat je meelevende meelezers hebt.

4 reacties

  1. De beste vriend van mijn vader schreef laatst:
    Eindelijk is het echt herfst, een pak van mijn hart. Even vreesde ik voor ook nog zo’n fraaie nazomer, walgelijk. De regen moet nu striemen tegen de ruiten, lekker knoeren op mijn werkkamer, de hete chocola onder handbereik en zonder schuldgevoel uren achter het scherm of in de boeken gedoken. Ik ben een herfstmens. Het genot van de melancholie tijdens een sombere, gure herfstdag is onbeschrijfelijk lekker. Dus ik zit te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.