Na drie opmerkingen van lezers is de kogel door de weblog: de herfstdepressie is voorbij. Geen blaadjes meer, maar zakelijk grijs. En dus ook geen achtergrond van meer dan 60 kb, dat zat toch al niet lekker.

Maar het is een lekker gevoel dat je meelevende meelezers hebt.

4 reacties

Ruben 30 oktober 2003 Reageer

Power to the readers!

🙂

het hondje van Dirkie 30 oktober 2003 Reageer

En bedankt 😉 Gelukkig heb ik een archiefje van layout-bestanden. Nu alleen nog eens de templates van de archieven en zoekresultatenpagina aanpassen. De 404 blijft echter wel hetzelfde!

Nicole 3 november 2003 Reageer

De beste vriend van mijn vader schreef laatst:
Eindelijk is het echt herfst, een pak van mijn hart. Even vreesde ik voor ook nog zo’n fraaie nazomer, walgelijk. De regen moet nu striemen tegen de ruiten, lekker knoeren op mijn werkkamer, de hete chocola onder handbereik en zonder schuldgevoel uren achter het scherm of in de boeken gedoken. Ik ben een herfstmens. Het genot van de melancholie tijdens een sombere, gure herfstdag is onbeschrijfelijk lekker. Dus ik zit te genieten.

het hondje van Dirkie 3 november 2003 Reageer

Vandaag is de herfst misschien nog niet op zijn herfst, maar het gaat de goede kant op! De tuin van het weeshuis dwarrelt.

Geef een reactie