Prutsen blijft — en voorkomt dat ik hier veel stukjes schrijf. Zomertijd. Ik heb de definities uit het oude woordenboek overgezet naar het nieuwe, hoogtepunten als nopjes (klik en kijk dan beneden links in de balk onder `Dwaalboek`) blijven zo bewaard.

Ook geknutseld: de cd hoesjes van mp3s waar ik naar luister. Versie 1.3 wordt ook door anderen gebruikt, maar door een licht negatieve recensie voelde ik me gemotiveerd om het ding zo om te bouwen dat elke mp3 waar ik naar luister een nieuw hoesje veroorzaakt hier. Een ander houdt van vissen.

Randy treedt vanavond op in Rotterdam èn is deels live te zien: op televisie in de samenvatting van de eerste dag North Sea Jazz Festival, maar ook live via innernet rond negen uur vanavond. Let op rij 7, stoel 31. Ben je niet zo visueel aangelegen dan is er altijd nog het reisverslag dat de superster zelf bijhoudt.

Eén reactie

Thomas 14 november 2006 Reageer

Ha dirk,

Is het voor mij oook mogelijk om aan jou versie van lastfmcovers.php te komen waar in ik ipv de meerst gedaaide albums de….. wat jij gedaan hebt dus? zou ik die ook kunnen gebruiken?

Groet Thoams

Geef een reactie