14 reacties

  1. Ja, lach er maar om. Maar hoe kom ik nu het huis uit? Terwijl iedereen optrekt naar het Vrijthof, verkleed in rood-geel-groen, lekker aan het bier, durf ik niet langs dat paard met m’n dikke buik!

  2. Kijk, er komt een opmerking over — uit onverwachte hoek 🙂 De annleiding was dat ik benieuwd was wat voor advertenties Google bij mij vindt passen.

    Hypotheek, nieuwe baan, werk vanuit huis en bouwelementen voor een Paardenstal, Garage, Tuinhuis enz. Ik moet nodig eens wat aan de onderwerpkeuze voor mijn stukjes doen. Of de advertentiebalk weer verwijderen — mmm, moeilijke keuze…

  3. Volgens mij is de aanleiding hiervoor toch gewoon (en in mijn nederige opinie: een uitstekende reden!) wat muntjes incasseren per doorclick o.i.d.
    Alweer een clickfonds (-zaak) dus…..I-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.